Valmiuskartoitus

Kartoita IoT:n mahdollisuudet

Miten vaihtaa ahdistus ja tiedon puute ymmärrykseen IoT:n ominaisuuksista ja mahdollisuuksista? Miten oivaltaa ne liiketoiminnan ulottuvuudet, jotka saattavat muuttaa niin sinun kuin asiakkaasi toimintaympäristön ja koko teollisuuden alan?

Autamme sinua tunnistamaan uusia IoT- liiketoimintamahdollisuuksia sekä ymmärtämään niiden lisäarvon ja tuottavuushyödyt. Tuomme IoT-ratkaisut osaksi yrityksesi arkea ja autamme varmistamaan, että hyödynnät ratkaisuja tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Valmiuskartoitus-palvelumme

Meillä Remionissa on usean vuoden kokemus valmiuskartoituksista. Anna asiantuntijatiimimme kartoittaa yrityksesi valmiusaste ja mahdollisuudet digitalisaation hyödyntämiseen.

Remion Valmiuskartoitus

Valmiuskartoitus

Asiantuntijatiimimme kartoittaa IoT:n yrityksellesi avaamia mahdollisuuksia. Liiketoimintaympäristönne, strategianne ja toimintatapojenne pohjalta jalostamme suunnitelman, jossa selvennetään kehitysteemat ja niiden tavoitteet sekä tarkennetaan uudistuksien vaatimat toimenpiteet ja laaditaan konkreettinen aikataulu.

Kysy lisää

Hyödynnä digitalisaatio avullamme

Valmiuskartoitus-palvelumme avulla olemme auttaneet useita yrityksiä löytämään uusia ansaintamahdollisuuksia ja luovia kehitysteemoja digitalisaation hyödyntämiseen. Tällaisia teemoja ovat esimerkiksi nykyisten tuotantoprosessien, palveluiden tai tuotteiden uudistaminen, uusien ansaintamallien synnyttäminen sekä tiedolla johtamisen uudistaminen ja kehittäminen.

remion-quote-white-icon

Tehokkaat ja ketterät kehittämishankkeet kasvattavat tuottavuutta ja kilpailuetua sekä luovat brändimielikuvaa innovoijana ja uudistajana.

Palvelumme hyödyt

Tunnista lupaavat ideat

Valmiuskartoituksemme auttaa tunnistamaan lupaavimmat ideat ja nopeat hyödyt. Autamme havaitsemaan ideat, jotka voivat tuoda lisäarvoa lyhyellä aikavälillä.

Löydä mahdollisuudet

Kirkastamme kanssasi esimerkiksi villien ideoiden mahdollisuudet – autamme suunnittelemaan käytännön toimenpiteet ja tarjoamme etenemistavan valitulle idealle.

Resursoi tehokkaasti

Valmiuskartoituksen avulla resursoit ja aikataulutat IoT-ideoidesi kokeilut tehokkaasti.

Testaa ketterästi

Valmiuskartoituksessa pilotoimme uudet ideat ketterästi ja pääset näkemään ne ja niiden toimivuuden nopeasti todellisissa tilanteissa.

Kehitä liiketoimintaasi

Tehokkaat ja ketterät kehittämishankkeet kasvattavat yrityksesi tuottavuutta ja kilpailuetua sekä luovat brändimielikuvaa innovoijana ja uudistajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+35846 923 5277

jussi.rajamaki@remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

+358 44 280 9221

jukka.kivimaki@remion.com