Koulutus- ja tukipalvelut

Tukea ja ylläpitoa IoT-elinkaaren eri vaiheisiin

Alati muuttuvassa toimintaympäristössä tulee välillä eteen tilanteita, joissa käsillä olevaan haasteeseen ei tunnu löytyvän ratkaisuita.

Tarjoamme tuki- ja ylläpitopalveluita näiden vääjäämättömien tilanteiden varalle. Kartutamme tiimisi tietämystä, ratkomme ongelmatilanteita tehokkaasti etänä ja varmistamme palveluiden jatkuvan kehittymisen.

 

Monipuoliset koulutus- ja tukipalvelut

Monipuoliset tukipalvelumme ja koulutuksemme auttavat sinua hyödyntämään analytiikkaratkaisuja IoT-elinkaaren eri vaiheissa.

Remion Koulutus

Koulutukset

Kartuta tiimisi tietämystä IoT-tekniikoiden ja infrastruktuurien suunnittelusta ja kehittämisestä juuri teille räätälöidyissä koulutuksissa. Huolehdimme siitä, että IoT-ratkaisujen käyttöönotto sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Kysy lisää

Remion Koulutus ja Tuki

Tukipalvelut

Remion etätuki -palvelu on helppo ja nopea ratkaisu erilaisiin ongelmatilanteisiin. Ratkomme suojatussa yhteydessä ongelmat etänä reaaliaikaisesti, kustannustehokkaasti ja sujuvasti, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Kysy lisää

Remion Care

Regatta Care -palvelusopimus

RegattaCare -palvelusopimus on laajin Remionin tarjoamista tukipalveluista. Sen avulla varmistat ratkaisujen toimivuuden ilman suunnittelemattomia keskeytyksiä.

Kysy lisää

Tuen ja ylläpidon vaatimukset kasvussa

Teollisen IoT:n elinkaaret ovat pitkiä, joten vaatimukset koko käyttöajan kattavaan parempaan tukeen ja ylläpitoon kasvavat jatkuvasti.

remion-quote-white-icon

Ratkaisujen nopea käyttöönotto sekä toimivuus ilman suunnittelemattomia keskeytyksiä säästää resursseja ja euroja.

Palvelumme hyödyt

Parempi asiakaskokemus

Läpinäkyvyyden ja järjestelmien korkean käytettävyysasteen myötä yrityksesi asiakaskokemus ja asiakastyytyväisyys paranevat.

Tehokas apu

Olemme dynaaminen kumppani: Palvelumme on yksilöllistä ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityä.  Reagoimme nopeasti. Toimimme kustannustehokkaasti.

Hyvä käytettävyys

IoT-ympäristön jatkuva kehittyminen takaa yrityksellesi ja asiakkaillesi ajanmukaisen, toimivan ja laadukkaan palvelun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+35846 923 5277

jussi.rajamaki@remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

+358 44 280 9221

jukka.kivimaki@remion.com