Palvelumuotoilu

Saata asiakkaasi keskiöön ja menesty

Yritysten on jatkuvasti etsittävä uusia keinoja erottautuakseen ja luodakseen kilpailuetua markkinoilla. Palvelumuotoilun hyödyntäminen auttaa yritystäsi ymmärtämään asiakkaittesi tarpeita, vaatimuksia ja odotuksia sekä luomaan ratkaisuja niiden pohjalta – ja siten siten erottumaan ja luomaan kilpailuetua!

Autamme sinua kehittämään ja toteuttamaan IoT-ideoitasi tehokkaammin ja nopeammin. Kasvatamme kyvykkyyttäsi olla ketterä ja luova sekä parannamme reagointikykyäsi markkinaympäristön vallitseviin muutoksiin. Palvelumuotoilun avulla yrityksesi voi vahvistaa brändiään ja varmistaa uuden palvelun sopivuuden kokonaiskuvaan ja tavoitteisiin.

Palvelumuotoiluratkaisumme

Käyttäjäkokemus auttaa sinua tunnistamaan liiketoimintasi nykyistä tilannetta ja poistamaan vääriä, jopa harhaanjohtavia oletuksia. Osallistamme sinut mukaan suunnitteluprosessiin, mikä luo edellytykset liiketoiminnan kehittämiselle ja mahdollistaa oikean asiakaskokemuksen.

Remion Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu

Autamme sinua luomaan uusia palveluita ja nopeuttamaan palveluiden kehittämisen prosessia. Luomme nopeasti konkretiaa ja evaluoitavaa materiaalia, mikä mahdollistaa pilotoinnin ja ”MVPn” kehittämisen.

Kysy lisää

Ymmärrä asiakkaasi tarpeet

Palvelumuotoilu on palveluiden, henkilöiden, infrastruktuurin, viestinnän ja materiaalikomponenttien suunnittelua ja organisointia, jotta niiden laatua sekä vuorovaikutusta palveluntarjoajan ja asiakkaiden välillä voitaisiin parantaa.

remion-quote-white-icon

Palvelumuotoilu alkaa ymmärtämällä ihmisiä ja heidän tarpeitaan.

Palvelumme hyödyt

Toimivuus ja tehokkuus

Palvelumuotoilu auttaa kyseenalaistamaan vallitsevia oletuksia, priorisoimaan toimintoja, murtamaan päällekkäisyyksiä ja yksinkertaistamaan palvelua. Sen ansiosta tuotteen tai palvelun toimivuus ja tehokkuus paranee.

Nopeampi kehittäminen

Asiantuntijatiimimme tukee sinua ideoidesi kehittämisessä ja toteuttamisessa. Luovuus, ketteryys ja reagointikyky kehittyvät ja turhat vaiheet jäävät pois, kun palveluita testataan nopeilla prototyypeillä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Parantunut asiakasymmärrys

Palvelumuotoilu saattaa palvelusi kehittämisen keskiöön. Kehittäminen toteutetaan aidossa vuorovaikutuksessa ja kaikkien toimenpiteiden lähtökohtana on käyttökokemus ja tarpeesi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

046 923 5277

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

044 280 9221

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)remion.com