Tietoturva

Erottaudu ja kasvata asiakasluottamusta

Asiakasluottamuksen yksi peruspilari on asianmukainen tietoturva. Esineiden internetin (IoT) räjähtävä kasvu ja uudet palveluinnovaatiot ovat tulleet jäädäkseen, mikä pakottaa eri osapuolet varmistamaan laitteidensa ja palveluidensa tietoturvan.

Me tarjoamme tietoturvaosaamista yritystasolta aina sulautettujen järjestelmien tietoturvatoteutuksiin asti. Kartoitamme markkina- ja asiakasvaatimukset sekä käännämme ne konkreettisiksi suosituksiksi ja tietoturva-arkkitehtuurimalleiksi, jotka vastaavat nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita.

 

Asiantuntevat tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelumme tarjoavat mahdollisuuden arvioida olemassa olevan järjestelmäsi tietoturvakyvykkyyttä ja kehittää henkilöstösi tietoturvaosaamista tulevaisuuden tarpeita varten.

Remion Tietoturva

Tietoturvakartoitus

Jäsennämme olemassa olevien järjestelmienne tietoturva-arkkitehtuurin ymmärrettäväksi ja raportoimme uhista. Saat myös suositukset siihen, miten järjestelmän tietoturvaa kannattaisi tehokkaasti parantaa.

Kysy lisää

Remion Tietoturvakoulutus

Tietoturvakoulutus

Kokenut asiantuntijatiimimme kouluttaa henkilöstöllesi järjestelmienne tietoturvaperusteet ja käytännöt. Koulutuksen avulla tiimisi tietoturvaosaaminen vastaa sekä nykyhetken että tulevaisuuden tarpeisiin.

Kysy lisää

Tietoturvavaatimukset kasvussa

Älykkäiden IoT-ratkaisujen tuottaman datan perusteella tehdään aiempaa merkittävämpiä liiketoimintapäätöksiä. Kun IoT-markkinat kasvavat, tietoturvaan kohdistuu yhä enemmän vaatimuksia.

Jo nyt tietoturvan merkitys liiketoiminnassa on suuri ja tulevaisuudessa se vain kasvaa.

remion-quote-white-icon

Hyvin hoidettu tietoturva mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehityksen turvallisesti. Tietoturvapanostuksille on mahdollista laskea jopa takaisinmaksuaika.

Palvelumme hyödyt

Parantunut asiakasluottamus

Tietoturvakartoituksemme avulla tiedät ja tunnet järjestelmienne tietoturva-arkkitehtuurin ja mahdolliset tietoturvauhat. Näin pystyt takaamaan asiakkaillesi, että olet ajantasalla ja kykenet varmistamaan tietoturvan.

Kilpailijoista erottautuminen

Asiantuntijoidemme antamien suositusten avulla parannat tehokkaasti järjestelmienne tietoturvaa. Ajankohtaisella tiedolla, osaamisella ja toimenpiteillä pysyt askeleen edellä kilpailijoitasi.

Ajantasainen osaaminen

Asiakaskohtaisen tietoturvakoulutuksemme avulla ja asiantuntevan koulutustiimimme johdolla päivität henkilöstösi osaamisen IoT-järjestelmien tietoturvaperusteista ja käytännöistä tulevaisuuden tarpeita vastaaviksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+35846 923 5277

jussi.rajamaki@remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

+358 44 280 9221

jukka.kivimaki@remion.com