IoT-liiketoiminnan konsultointi

Tukea yrityksesi IoT-menestystarinan luomiseen

Koska olemme työskennelleet yli 140 IoT-projektissa, tiedämme, että esineiden internet merkitsee paljon muutakin kuin sensorien liittämistä pilviin. Kokemuksesta tiedämme myös, että tarvitset jäsenneltyä kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jos haluat, että oma IoT-ideasi onnistuu.

On tärkeää luoda oikeat digitaalistrategiat ja liiketoimintamallit yrityksen IoT-menestystarinaa varten, ja jotta digitaalistrategia onnistuu, sen tulee olla vahvasti synkronoitu liiketoimintamalleihin. Tuemme sinua kokonaisvaltaisten strategiaa sisältävien IoT-liiketoimintamallien määrittelyssä ja digitaalistrategian synkronoinnissa.

Liiketoiminnan konsultointipalvelumme

Luomme yhdessä sinun kanssasi liiketoimintalähtöisen IoT-strategian, joka palvelee liiketoimintasi kokonaisstrategiaa ja tuo lisäarvoa liiketoimintaasi.

Remion IoT-konsultointi

IoT-liiketoiminnan
konsultointi

Hyödynnämme todistettuja ja käytännössä testattuja malleja, jotka auttavat kehittämään sinulle ihanteellisen digitaalistrategian ja oikean IoT-liiketoimintamallin. Autamme viemään IoT-ratkaisun ideoinnista konseptointiin ja konseptoinnista prototyypiksi kustannustehokkaasti.

Kysy lisää

Tuottavaa kumppanuutta

Strategisena IoT-kumppaninasi olemme mukana sekä sisäisen IoT-liiketoimintastrategian että palveluvalikoiman suunnittelussa ja toteutuksessa. Autamme asemoitumisstrategioissa, suunnitelmissa ja toteutuksissa.

Laajan verkostomme avulla tuomme lisäarvoa koko arvoketjuun. Autamme oikeanlaisen ekosysteemistrategian kehittämisessä ja mahdollistamme myynnin kasvattamisen ja uusien ansaintamahdollisuuksien löytämisen.

remion-quote-white-icon

Autamme viemään IoT-ratkaisusi ideonnista konseptointiin ja konseptoinnista prototyypiksi kustannustehokkaasti. Mahdollistamme myynnin kasvattamisen ja uusien ansaintamahdollisuuksien löytämisen.

Palvelumme hyödyt

Jatkuva kehittyminen

Kartoitamme kanssasi lähtötilanteen ja autamme sinua arvioimaan ja tunnistamaan omat liiketoiminnalliset mahdollisuutesi.

Parantunut iteraatioprosessi

Asiantuntijaryhmämme avulla ennakoit virheet jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja parannat yrityksesi iteraatioprosessia.

Kattava strategia nopeasti

Laajan kokemuksemme ja  laadukkaan taustatyön ansiosta voimme nopeasti määritellä alustavat toteuttamistoimet sekä tarkan strategian, johon sisältyy toimintasuunnitelma, markkinoiden näkemykset ja trendit, asiakkaiden tarpeet sekä kehittyvät liiketoimintamallit.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+35846 923 5277

jussi.rajamaki@remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

+358 44 280 9221

jukka.kivimaki@remion.com