Software Developer

Etsimme  JAVA BACKEND -KEHITTÄJÄÄ

Java Backend -kehittäjänä tärkein tavoitteesi on kehittää Remion Regatta -portaalin taustajärjestelmiin asiakkaiden tarpeista tulevia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Toteutat spesifikaatiot, jotka on sovittu yhdessä asiakkaan kanssa. Varmistat taustajärjestelmien toimivuuden ja optimoinnin. Ratkot asiakkaan teknisiä ongelmia.

Olet se henkilö, joka mahdollistaa asiakkaiden laitteilla siirtyvän tiedon vastaanottamisen ja jatkokäsittelyn eli olet tärkeä osa asiakaskohtaista kehittäjätiimiämme! Olet mukana varmistamassa kehitettyjen ohjelmistojen toimivuutta ja ajantasaisuutta: haavoittuvuudet ja tietoturva on otettu huomioon, bugit on korjattu ja käytettävyys kehittyy paremmaksi.

Asiantuntemuksesi ja osaamisesi avulla olet mukana luomassa hyvää asiakaskokemusta. Työpanoksellasi on merkitystä siihen, miten asiakas pääsee hyödyntämään laitteissaan olevaa dataa ja hakemaan siitä hyötyjä liiketoimintaansa

Sinä

Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, olet etsimämme henkilö:

  • Olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä vähintään 2–3 vuotta.
  • Javan monipuolinen käyttö on sinulle arkipäivää.
  • Suurin osa teknologialistauksessa mainituista teknologioista on sinulle tuttuja.
  • Kehität mielelläsi omaa osaamistasi.
  • IoT ja koneiden välinen kommunikaatio kiinnostavat sinua.
  • Työskentelet sujuvasti myös englanniksi, vaikka se ei jokapäiväistä olekaan.

Me

Me tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien ja mukavien työkavereiden lisäksi työpaikan erinomaisella sijainnilla: joko luontevasti kotonasi tai toimistotilan aivan Tampereen ydinkeskustassa.

Meillä on inhimillinen työkulttuuri: Meillä ei ole muottia, johon sinun pitäisi sopia, vaan kulttuurimme ottaa sinut huomioon juuri sellaisena kuin olet. Molemminpuolinen joustavuus ja halu neuvotella paras mahdollinen lopputulos ovat meillä arkipäivää.

Meillä sinua odottavat mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa voi vaikka lähteä etätöihin Aurinkorannikolle, kunhan koronasta päästään… Työtehtävät ovat monipuolisia ja saa tehdä töitä myös asiakkaiden kanssa, sillä olemme asiakkaidemme kumppaneita. Meillä on oma tuote, jonka kehitykseen pääset mukaan!

remion-quote-icon

Java 8+, Java EE, WildFly, Git, Docker, MongoDB, InfluxDB, SQL, Linux, Ansible, SpringBoot, MariaDB, Maven, Terraform, CDK, CloudFormation, TypeScript, AWS

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Jukka Kivimäki, p. 044 280 9221.  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@remion.com.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.