Ajankohtaista

Käyttäjähyödyt saavat yhä enemmän jalansijaa IoT-ratkaisuissa

Asiantuntijatiimimme oli kertomassa Remionin ratkaisuista Pohjoismaiden suurimmassa IoT-tapahtumassa Nordic IoT Weekissa Helsingin Kattilahallissa 9.–10.4.2019.

Tapasimme Kattilahallissa asiakkaamme Hiabin uusien liiketoimintaratkaisujen Senior Managerin Iina Juurisen, jonka kanssa juttelimme teollisen internetin tämänhetkisistä trendeistä ja meneillään olevista muutoksista.

Toimitusjohtajamme Jukka Kivimäki ja Hiabin uusien liiketoimintaratkaisujen Senior Manager Iina Juurinen.

 Juurisen mukaan Nordic IoT Weekin puheenvuoroissa ja keskusteluissakin tuli esiin, että IoT-kentällä on alettu siirtyä datan keräämiskohteiden lisäämisestä enemmänkin IoT:n kaupallistamismahdollisuuksiin ja käyttäjähyötyjen saavuttamiseen.
– Nyt on alettu miettiä yhä enemmän, miten IoT:lla saadaan luotua kannattavia palveluita, ja miten tehdään käyttökohteeseen sopiva ratkaisuja, jotta saavutetaan haluttu lopputulema ja hyödyt, Juurinen sanoo.

Katso video: Hiabin Iina Juurinen arvioi tämän hetken IoT-trendit ja kertoo Remionin kanssa yhteistyössä kehitetystä HiConnect-ratkaisusta

HiConnect – kuormankäsittelyalan innovaatio

Remion on ollut kehittämässä yhteistyössä kuormankäsittelylaitteita valmistavan Hiabin ja heidän asiakkaidensa kanssa alaa mullistavaa innovaatiota: digitaalista HiConnect-ratkaisua.

HiConnect on laitteisiin liitettävä ratkaisu, jonka avulla asiakkaat saavat reaaliaikaista tietoa laitteiston käyttöasteesta, toiminnasta ja kunnosta. Hiabin asiakkaat voivat hyödyntää näitä tietoja mm. tehokkuuden optimoinnissa, huollon suunnittelussa sekä laitteiden ja sen käyttäjien toiminnan parantamisessa.

remion-quote-icon

Remionin kanssa kehittämämme HiConnect-palvelun avulla saamme oikeaa tietoa asiakkaan laitteen käyttöasteesta. Tieto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja ennakoimaan niitä tarpeita, joita asiakkaalla tulee olemaan.

Iina Juurinen
Senior Manager, New Business Solutions, Hiab