Full Stack Developer

Haemme osaavaa koodaajaa nimikkeellä FULL STACK DEVELOPER

Full Stack Developerina kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Olet kehittänyt ratkaisuja myös eri ohjelmointikieliä hyödyntäen. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin ovat lähellä sydäntäsi.

Työtehtävät

Tehtävät ovat meillä monipuolisia ja pääset osallistumaan ketterän ohjelmistokehityksen projekteihin osana kokenutta tiimiä. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille erittäin tärkeää ja työssä on hyvät mahdollisuudet kehittää itseään ja osaamistaan.

Projektit

Teollisen Internetin projekteissamme pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan teollisen internetin palveluratkaisuja ja niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, jatkojalostukseen ja kommunikaatioon liittyen. Projekteissamme käytetään uusinta teknologiaa ja ratkaisuja sovelletaan useilla eri toimialoilla. Esimerkkejä projekteistamme löydät täältä.

Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti asiakastoiveiden mukaisesti. Tämä konkretisoituu mm. tuotekehitysprojekteissamme, joissa SaaS-palveluna toimitettava Regatta-palvelumme kehittyy niin ominaisuuksiltaan kuin käyttöliittymiltään. Lue lisää Regatasta.

Tiimimme odotukset

Valitsemme käytetyt teknologiat tarpeen ja tilanteen mukaan. Käytössämme on muun muassa alla olevia teknologioita ja menetelmiä. Jos osaat ja hallitset näistä useampia, niin voit olla etsimämme henkilö.

Kaikkea ei kutenkaan tarvitse osata. Teemme töitä tiimeissä, joista löytyy osaamista ja kokemusta. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä joukkoon, joka on aina valmis auttamaan ja kannustaa sinuakin kehittymään.

Arvostamme myös harrastuneisuuden kautta saatua osaamista. Kerro siitä myös meille.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi alempaa tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

remion-quote-icon

Java SE/EE, HTML5, CSS, JavaScript, REST, SQL/NoSQL-tietokannat, Google cloud, AWS, Azure

//]]>