Embedded Developer (C/C++)

Haemme osaavaa koodaajaa nimikkeellä EMBEDDED DEVELOPER (C/C++)

Embedded Developerina (C/C++) osaat luoda toimivia kokonaisratkaisuja laitteistoläheisesti ja sinulle on kertynyt ohjelmointikokemusta jo jonkun verran.

Tulevat työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset osallistumaan ketterän ohjelmistokehityksen projekteihin osana kokenutta tiimiä. Vaihtelevat työtehtävät tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi yhdessä tiimin kanssa.

Teollisen Internetin projekteissamme pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia palveluratkaisuja ja niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, jatkojalostukseen ja kommunikaatioon liittyen. Projekteissamme käytetään uusinta teknologiaa ja ratkaisuja sovelletaan useilla eri toimialoilla. Esimerkkejä projekteistamme löydät täältä.

Kehitämme tarjontaamme jatkuvasti asiakastoiveiden mukaisesti, joten sinullakin on mahdollisuus osallistua tuotekehitysprojekteihimme. Niissä SaaS-palveluna toimitettava Regatta-palvelumme kehittyy niin ominaisuuksiltaan kuin käyttöliittymiltään. Lue lisää Regatasta.

Tiimimme odotukset

Lupaamme asiakkaillemme laatua ja tämän lupauksen olemme onnistuneet täyttämään vuosi toisensa jälkeen. Sen vuoksi edellytämme sinulla olevan jo ohjelmointikokemusta laitteistoläheisistä ohjelmointiprojekteista.

Valitsemme käytetyt teknologiat tarpeen ja tilanteen mukaan. Jos osaat ja hallitset useampia tuossa oikealla mainittuja teknologioita, saatat olla etsimämme henkilö. Älä siis suotta aikaile vaan lähetä hakemuksesi meille!

remion-quote-icon

C/C++, Qt, Java, Git, CI/Jenkins, Docker, Robot Framework, DevOps, Information security, Embedded linux -ympäristöt

Kaikkea ei kutenkaan tarvitse osata. Teemme töitä tiimeissä, joista löytyy osaamista ja kokemusta. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä joukkoon, joka on aina valmis auttamaan ja kannustaa sinuakin kehittymään.

Arvostamme myös harrastuneisuuden kautta saatua osaamista. Kerro siitä myös meille.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi alempaa tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

//]]>