DevOps Specialist

Etsimme kokenutta DEVOPS-/JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

DevOps-/ järjestelmäasiantuntijana tärkeimmät tavoitteesi on varmistaa Remionin ja asiakkaiden palvelinympäristöjen jatkuva toimivuus ja tietoturvallisuus sekä vastata näihin liittyvien palveluiden seurannasta. Lisäksi pääset kehittämään ohjelmistotoimitusten automatisointia (Continous Integration & Deployment) hyödyntäen parhaaksi katsomiasi työkaluja.

Työskentelet yhteistyössä ohjelmistokehittäjien ja asiakkaiden kanssa. Käytät omaa näkemystäsi kehitystyössä ja etsit uusia, parempia toteutustapoja.

Pääpaino työssäsi on asiakasympäristöjen kehittämisessä eli tehtäväkuvaasi kuuluvat palvelinympäristöjen virtuaalisesta infrastruktuurista vastaaminen ja asiakkaiden palveluiden toimivuuden varmistaminen yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa. Huolehdit järjestelmien skaalautuvuudesta ja vikasietoisuudesta sekä järjestelmäautomaatiosta, kuten varmuuskopioinnista, päivityksistä ja tietoturvasta.

Vastaat myös Continuous Integration – ja Continuous Deployment -järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta eli hallinnoit CI- ja CD-järjestelmiä Google- ja AWS-pilvialustoilla ja olet mukana varmistamassa asiakasprojektien ketteryyttä laittamalla yhdessä kehittäjien kanssa CI-/CD-pipelinet kuntoon.

Tehtäväkuvasi on monipuolinen ja sen lopulliset sisällöt ja painotukset muodostuvat kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja siihen sinulle on varattu työaikaa.

Tukenasi on projektipäälliköiden ja kehittäjien tiimi.

Sinä

Jos tunnistat itsesi näistä väittämistä, olet etsimämme henkilö:

  • Infrastructure-as-Code on työpäiväsi avainsana ja infrastruktuurin automatisointi on sinulle tuttua.
  • Hallitset tähän liittyvät työkalut, kuten Dockerin, Ansiblen ja Terraformin.
  • Toimitusautomaatio (CI-/CD-pipelinet, Jenkins) on sujuva osa arkeasi ja vahvuutesi on automatisointi suosikkiscriptikielelläsi.
  • Työskentelet sujuvasti Google Cloud – ja AWS-pilvialustojen parissa: Mitä enemmän osaamista sinulla on näistä ympäristöistä, sen suuremmaksi vahvuudeksi se katsotaan!
  • Olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä ja sinulla on näyttöjä ja hyviä tarinoita onnistumisistasi.
  • Sinulla on kokemusta tietoturvan kehittämisestä.

Me

Me tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien ja mukavien työkavereiden lisäksi työpaikan erinomaisella sijainnilla aivan Tampereen ydinkeskustassa ja inhimillisen työkulttuurin: Meillä ei ole muottia, johon sinun pitäisi sopia, vaan kulttuurimme ottaa sinut huomioon juuri sellaisena kuin olet. Molemminpuolinen joustavuus ja halu neuvotella paras mahdollinen lopputulos ovat meillä arkipäivää – samoin kuin työergonomia, hiukopalahelpotus, luppopäivä ja monet muut pienet mutta oikeasti merkittävät asiat.

remion-quote-icon

IoT, Infrastructure-as-Code, Docker, Ansible, Terraform, CI/CD pipeline, Jenkins, Google Cloud, AWS

Lisätietoja antaa HR Partner Annukka Turunen (puh. 044 739 6366, annukka.turunen(a)remion.com). Parhaiten tavoitat Annukan klo 10 – 11 pe 13.12., ma 16.12., to 19.12. sekä 8.1.2020.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alempaa tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 12.1.2020 ja ensimmäiset haastattelut pidetään viikolla 4.

//]]>