Meille töihin

#RemionCrew kutsuu, tule mukaan!

Olemme pieni ja inhimillinen ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja toteuttaa IoT-palveluita Suomen teollisuuteen. Taipaleemme alkoi jo vuonna 2001, joten olemme ehtineet vakiinnuttaa asemamme teollisen internetin kentällä ja viisaan tavan toimia.

Meillä on poikkeuksellisen laaja teknologinen ja toimialakohtainen kokemus ja teemme ketteriä ratkaisuja nopeudella, josta kilpailijamme vain uneksivat.

Me

Meillä on hyvä ilmapiiri, jossa on vapaus ilmaista ajatuksiaan ja jossa huumori hersyää. Emme hinkkaa hankalissa prosesseissa vaan keveys on avainsana niin tekemisessämme kuin organisaatiossamme.

#RemionCrew puuhaa kaikenlaista muutakin kuin vain nautiskelee mukavasta työstä: meillä on puuhapäiviä, tempauksia ja yhteistä tekemistä. Tähän porukkaan kannattaa kuulua!

meille_toihin_remioncrew

Kuusi syytä työskennellä meillä

ico-tehtavat

Monipuoliset työtehtävät

Monialaosaajat tekevät monenlaista: koodausta, sulautettuja järjestelmiä ja propellihattuprojekteja. IoT antaa monia mahdollisuuksia ja meillä pääset kehityksen kärkeen.

ico-oppiminen

Oppimisen kulttuuri

Osaamme paljon ja opimme enemmän. Ketään ei jätetä yksin ongelmien keskelle vaan apua saa ja antaa meistä jokainen. Hyvä ilmapiiri, rentous ja joustavuus ovat meillä aidosti arkea ja se näkyy muun muassa säännöllisissä luppopäivissä.

ico-luottamus

Luottamus

Meillä ihmiset ovat inhimillinen pääoma. Heihin luotetaan ja heihin sitoudutaan. Meillä on turvallista olla töissä ja voit keskittyä olennaiseen ja heittäytyä hyvään työ-flow’hun.

ico-sijainti

Keskeinen sijainti Finlaysonilla – tai kotona

Miltä kuulostaa muutama minuutti Keskustorilta, 29 lounaspaikkaa neljän minuutin kävelymatkan päässä, kahviloita ja ruokakauppa? Sehän kuulostaa meidän toimistoltamme!

Keskustasijaintiin liittyvät pysäköintihaasteet olemme ratkaisseet ottamalla käyttöön parkkiedun lähialueen pysäköintitaloihin.

Jos kotona on kuitenkin se mieluisin työpiste, sekin onnistuu. Meillä työ oli paikkariippumatonta jo ennen koronaa.

ico-hiukopala

Hiukopalahelpotus

Herkkukätkö virkistää varmasti ja hedelmätarjoilu tuo piristystä arkeen. Kahvit keitetään oikealla keittimellä ja kaapista löytyy teen lisäksi kaakaota.

ico-remioncrew

#RemionCrew

Work hard, play hard! Osana #RemionCrew’ta pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin: polkujuoksua (aina hulluusmatkoihin asti), koodauskisoja, kahdesti vuodessa järjestettävät puuhapäivät, lautapeli-iltoja ja vanha kunnon Atari löytyy myös. Valitse muiden ehdotuksista tai ehdota itse – varmasti aina joku innostuu!

Osana #RemionCrew’ta

”Täällä laitetaan ammattikorkeakoulussa ja ammattikoulussa opitut asiat käytäntöön ja omat taidot koetukselle. Vaikka uutta asiaa tulee hirveästi, niin työkaverit ovat ymmärtäväisiä ja auttavat tarpeen mukaan. Myös muut yhteiset aktiviteetit ovat mukava vaihtelu työntekoon.”

remion-quote-white-icon

Olin onnekas päästessäni Remionille kesätyöharjoitteluun ja osaksi #RemionCrew’ta!

JUNIOR SOFTWARE DEVELOPER

Haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi!

Etkö avoimista paikoista löytänyt osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavaa tehtävää? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, mitä osaat ja mitä haluaisit meillä tehdä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

044 280 9221

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)remion.com